Despre Noi

Află mai multe lucruri despre noi

[ Cardiofit pro ]

Despre Noi

Bun venit la Cardiofit Pro, locul unde pasiunea pentru nutriție se întâlnește cu expertiza dedicată a echipei noastre. Suntem Larisa și Ovidiu Anchidin, cu o viziune comună: să transformăm vieți prin educație nutrițională și ghidare personalizată.

Povestea noastră începe cu pasiunea noastră comună pentru sănătate și nutriție. Fiecare dintre noi a parcurs propria sa călătorie în lumea nutriției, aducând cu noi experiențe variate și o dorință profundă de a împărtăși cunoștințele noastre.

La Cardiofit Pro, suntem mai mult decât nutriționiști – suntem ghizii tăi personali către un stil de viață sănătos. Ne angajăm să oferim consiliere nutrițională adaptată nevoilor tale unice, inspirându-te să faci schimbări pozitive durabile.

Peste 7 ani experiență.

Sute de clienți ajutați.

Echipa Noastră:

Cu o pasiune comună pentru nutriție și bunăstare, aducem expertiză și cunoștințe solide în domeniul sănătății.

Larisa Anchidin

Nutriționist Dietetician

DACĂ ești în căutarea UNUI PROFESIONIST în drumul tău către o viață sănătoasă și echilibrată? EU sunt aici pentru TINE! 

Salutare! Sunt LARISA Anchidin, NUTRITIONIST-DIETETICIAN licențiat la UMF Cluj Napoca și autorizat de Colegiul Dieteticienilor pasionată de nutriția sănătoasă și pentru a-i ajuta pe alții să-și atingă obiectivele de sănătate și bunăstare. Cu o experiență vastă în nutriția clinică și sportivă, și cu o abordare empatică și personalizată, sunt aici să te îndrum și să te susțin în călătoria ta spre o viață mai sănătoasă și mai activă.

CUM te pot ajuta:
Consiliere nutrițională personalizată, adaptată nevoilor și preferințelor tale individuale. O comunicare deschisă și empatică, unde poți să îți exprimi întrebările și preocupările fără ezitare. Informații actualizate și sfaturi bazate pe cele mai recente cercetări și descoperiri în domeniul nutriției și sănătății. Motivație și încurajare constantă pentru a te menține pe drumul cel bun și a-ți atinge obiectivele.

Fie că vrei să îți îmbunătățești alimentația, să fii mai sănătos sau să îmbunătățești anumiți parametri biochimici (analize), să slăbești în mod sănătos, să optimizezi performanța sportivă sau să te simți mai bine în corpul tău, sunt aici pentru tine în fiecare pas al drumului. Hai să lucrăm împreună pentru a construi un corp mai sănătos, în care te vei simți mai bine!

Pentru programări sau întrebări, nu ezita să mă contactezi direct. Sunt aici pentru tine!

În spatele fiecărui pacient, se regăsește multă pricepere și o mână competentă care o îngrijește. De la Institutul Inimii Cluj Napoca unde își desfășoară activitatea, vă prezentăm un cardiolog intervenționist dedicat și pasionat de viața sănătoasă: Dr. ANCHIDIN OVIDIU.

Cu o carieră bogată în tratarea bolilor cardiovasculare, Dr. ANCHIDIN OVIDIU este mai mult decât un medic – este un ghid atent, cu multă răbdare pentru fiecare pacient.

Cu o pasiune pentru viața sănătoasă și o înțelegere profundă a bolilor cardiovasculare, Dr. ANCHIDIN OVIDIU promovează activ un stil de viață echilibrat, încurajând pacienții să își îmbunătățească sănătatea și bunăstarea general, aducând inovație și excelență în fiecare aspect al practicii sale medicale.

Dr. Ovidiu Anchidin

Medic Cardiolog

Fie că ești în căutarea unui plan alimentar personalizat, a unei educații nutriționale sau a unui partener de încredere în călătoria ta spre sănătate, suntem aici pentru tine.

În echipa Cardiofit Pro, nu doar împărtășim informații despre nutriție, ci și creăm împreună cu tine povestea ta nutrițională personală. Prin îndrumare și educație, suntem aici să te susținem în fiecare pas al călătoriei tale spre un trai sănătos și echilibrat.

Ce spun clienții noștri:

Toți clienții noștri au parte de cea mai PREMIUM experiență. Vezi mai jos recenziile pacienților noștri.

“UN NUTRITIONIST SI UN OM EXCEPȚIONAL. Sanatatea mamei mele a fost una dezastruoasa!!! Dieta recomandata a fost cea mai buna alegere, deoarece a ajutat -o sa piardă kg nedorite ,reglarea analizelor de sanatate intr un timp scurt si sa isi schimbe stilul de viață într-unul sanatos. 

De asemenea am avut parte de seriozitate, disponibilitate si o colaborare la superlativ. Meniurile au fost si sunt personalizate astfel încât sa poată mânca ceea ce îi place ,dar sa și slăbească in același timp.

Dacă doriți un nutritionist adevărat din toate punctele de vedere, dedicat în tot ceea ce face și care sa vă poată ajuta să scăpați de kg in plus doar prin diete sănătoase, fără alte adaosuri, recomand cu tot dragul si cu cea mai mare încredere pe cea mai buna , Larisa Anchidin!

Lucia L.

Facebook Review

“Sa fii bun intr-o meserie nu este suficient sa faci o facultate. E nevoie de ani si ani de studiu in domeniu. O cunosc pe diet. Larisa Anchidin de 15 ani si dintotdeauna a fost dedicata mancatului sanatos, punand in aplicare, cu rezultate minunate, tot ceea ce a invatat. O recomand cu cea mai mare caldura tuturor celor care doresc un stil de viata sanatos”

Raluca M.

Facebook Review

“Atunci cand un om face ceva din pasiune, ies doar lucruri frumoase! La fel este si diet. Larisa Anchidin. Un om cu vaste cunoștințe in domeniu, care iubește munca cu oamenii… iar asta se vede in atitudinea ei si rezultate”

Mara M.

Facebook Review

Scroll to Top