Consiliere copii

– SERVICII –

Ne-am angajat să oferim copiilor și adolescenților resursele necesare pentru a construi un raport sănătos cu alimentația și pentru a-și îmbunătăți compoziția corporală, încrederea în sine și nivelul de energie fizică și mentală.

Descoperă Beneficiile Noastre:

1. Consiliere Nutrițională Personalizată:
Suntem aici pentru a ghida copiii și adolescenții într-o călătorie către o nutriție sănătoasă. Sesiunile noastre personalizate explorează preferințele individuale și oferă sfaturi pentru a dezvolta obiceiuri alimentare echilibrate și durabile.

2. Îmbunătățirea Compoziției Corporale:
Prin intermediul unor strategii nutriționale adaptate vârstei și nevoilor specifice, ne propunem să contribuim la formarea unei compoziții corporale sănătoase, favorizând creșterea și dezvoltarea armonioasă.

3. Dezvoltarea Stimei de Sine:
Susținem construirea unei imagini pozitive de sine prin educație nutrițională și promovarea unor alegeri alimentare sănătoase, contribuind astfel la o dezvoltare emoțională și mentală pozitivă.

Cum funcționează?

Sesiuni Interactive pentru Copii și Părinți:

Implicăm întreaga familie în procesul de a învăța și adopta obiceiuri alimentare sănătoase.

Planuri Alimentare Adaptate Varstei:

Creăm planuri alimentare care să răspundă nevoilor specifice ale copiilor și adolescenților, luând în considerare stadiul de creștere și activitatea fizică.

Monitorizare și Adaptare Constantă:

Suntem alături de tine în întreaga călătorie, monitorizând progresul și ajustând planurile alimentare în funcție de nevoile individuale și schimbările în dezvoltarea corpului.

Oferă copilului tău șansa de a crește sănătos, încrezător și plin de energie!
Investește în viitorul sănătos al celor mici cu noi!

Scroll to Top