Calculare și avizare

– SERVICII –

Oferim servicii specializate pentru catering, restaurante, școli și grădinițe, punând la dispoziție expertiza noastră în calcularea și avizarea declarațiilor nutriționale. Asigurăm conformitatea cu standardele nutriționale și oferim soluții adaptate pentru a îmbunătăți calitatea oferirii alimentelor în industria alimentară.

Descoperă Beneficiile Noastre:

1. Calcul Precis al Declarațiilor Nutriționale:
Echipa noastră de nutriționiști are experiență în calcularea exactă a declarațiilor nutriționale pentru a asigura transparența și informarea corespunzătoare a consumatorilor.

2. Avizare Conformă cu Reglementările Actuale:
Suntem actualizați cu ultimele reglementări din domeniul nutriției și oferim avizare în conformitate cu standardele actuale, garantând astfel respectarea normelor și cerințelor legislative.

3. Personalizare pentru Diverse Medii Alimentare:
Indiferent dacă gestionezi un restaurant, un serviciu de catering sau o instituție educațională, oferim soluții personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui mediu alimentar.

Cum funcționează?

Evaluare Inițială a Meniurilor:

Analizăm compoziția meniurilor tale și identificăm nevoile specifice de declarare nutrițională.

Calcul și Avizare Profesională:

Echipa noastră de nutriționiști efectuează calculul precis al valorilor nutriționale și oferă avizul necesar în conformitate cu normele legislative actuale.

Suport Continuu:

Suntem disponibili pentru a oferi suport continuu și ajustări în funcție de schimbările în meniuri sau cerințele reglementărilor.

Apelează la noi pentru calcularea și avizarea declarațiilor nutriționale pentru afacerea ta alimentară. Investește în transparență și încredere pentru clienții tăi!

Scroll to Top